D-MANAGEMENT SUPPORT

Office management

De meeste ondernemers zijn gewend veel zelf te doen. De administratie moet gebeuren, offertes moeten de deur uit en de telefoon kunt u ook niet laten rinkelen. Daarnaast nog die oh zo belangrijke afspraak om nieuwe opdrachten binnen te halen. D-Management Support is in zo’n geval uw steun en toeverlaat. Belangrijk daarbij vinden wij dat we samen in een persoonlijk gesprek bekijken hoe wij u werk uit handen gaan nemen. U kunt de kantoorwerkzaamheden in zijn geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Elke combinatie is mogelijk en kan steeds naar behoefte worden aangepast. In overleg kan ondersteuning ook 's avonds en in de weekenden worden ingeschakeld. Wij maken duidelijke afspraken en gaan voor u aan de slag, snel en zonder veel gedoe.

Detachering
U bent op zoek naar een officemanager, secretaresse of andere management ondersteuning om tijdelijk een lege plek op te vullen? Wij hebben een database van professionele 'aanpakkers' die u graag komen helpen bij u op kantoor.

Klik in de linkerkolom voor een uitgebreid overzicht van de diensten die wij leveren. Hebt u een andere wens? Laat het ons weten en wij kijken of het mogelijk is. We denken graag met u mee!